LAIVA / BRIMNES

LAIVA / BRIMNES
Kombination av TV-förvaring, svartbrun, 244x41x165 cm (96 1/8×16 1/8×65 “). Ibland är det skönt att få jobbet gjort åt dig. Denna lättplacerade, färdiga kombination i modern stil har en tv-bänk, en vägghylla och två höga bokhyllor. Du bestämmer bara hur du vill använda den!

Produktdetaljer
Denna TV-enhet har stora lådor som gör det enkelt att förvara fjärrkontroller, spelkontroller och andra TV-tillbehör Kabeluttag gör det enkelt att dra ut kablar och sladdar på baksidan så att de är dolda men nära till hands när du behöver dem. De öppna hyllorna låter dig se och nå allt. LACK vägghylla blir ett med väggen tack vare de dolda monteringsdetaljerna.

Artikelnummer 393.986.93

Bra att veta
Vi rekommenderar att en TV-bänk är lite bredare än TV:n placerad på den. Denna tv-bänk passar en TV upp till 45 tum. Du kan välja en större TV om den inte är tyngre än den angivna maxlasten för bänkens överdel. Den övre panelen på TV-bänken är avsedd för en TV med en maximal vikt på 66 lbs. Skruvar för väggmontage ingår ej. Olika väggmaterial kräver olika typer av fästelement. Använd fästelement som passar för väggarna i ditt hem. Om du är osäker på vilken typ av monteringsenheter du ska använda, kontakta din lokala järnaffär.

Material

TV-enhet>
Övre panel: Spånskiva, Pappersfolie, Plastkanter
Skiljevägg/ Sidopanel/ Fast hylla/ Skena/ Sockel/ Lådsida/ Lådas baksida:

Spånskiva, pappersfolie
Baksida/ Lådans botten: Fiberboard, Pappersfolie

Lådans framsida: Härdat glas, spånskiva , Fiberskiva, Pappersfolie, Plastkanter

Vägghylla
Hylla: Spånskiva, Fiberboard, Plastkanter, Tryckt och präglad akrylfärg, Klar akryllack
Fyllningsmaterial: Pappersfyllning med bikakestruktur (100 % återvunnet)

Hyllstöd: Stål, stål, epoxi/polyester pulverlackering , Bokhylla

Stomme: Spånskiva, Pappersfolie, Melaminfolie
Fast hylla: Spånskiva, Pappersfolie, Pappersfolie, Pappersfolie, Melaminfolie

Baksida:
Fiberboard, Pappersfolie

Skötsel

  • Bokhylla
  • Torka rent med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.
  • Torka torrt med en ren trasa.

Säkerhet och efterlevnad
Denna möbel måste fästas på väggen med den medföljande väggförankringsanordningen.
Hantera med försiktighet! En skadad kant eller repad yta kan göra att glaset plötsligt spricker och/eller går sönder. Undvik kollisioner från sidan – det är här glaset är mest sårbart.

Hållbarhet & miljö
TV-enhet/bokhylla
Av genom att använda sågverksrester och träskrot i spånskivan i denna produkt använder vi hela träd och inte bara stammarna. På så sätt tar vi bättre hand om resurserna. Vi vill ha en positiv inverkan på planeten. Det är därför vi till 2030 vill att allt material i våra produkter ska vara återvunnet eller förnybart, och anskaffats på ansvarsfulla sätt.

Vägghylla
Vi vill ha en positiv påverkan på planeten. Det är därför vi senast 2030 vill att allt material i våra produkter ska vara återvunnet eller förnybart och hämtat på ett ansvarsfullt sätt. Genom att använda träfiberskivor med ram av spånskiva och bikakepapper som fyllnadsmaterial i denna produkt använder vi mindre trä per produkt. På så sätt tar vi bättre hand om resurserna.