10 bästa möbelaffärer för sängbord i Filippinerna | Best of Home 2022

Har du någonsin behövt en plats att hålla din telefon eller en bok på innan du går och lägger dig? Sängbord kan ge oss det förvaringsutrymme vi behöver och rymmer andra föremål som lampor och väckarklockor. Vi kan upptäcka att det finns massor av sängbordsdesigner att välja mellan som bäst passar ditt rums estetik. Med ett omfattande utbud av sängbord på marknaden, var är då den bästa möbelaffären för sängbord i Filippinerna? I vår Best of Home-serie introducerar vi de 10 bästa möbelbutikerna för sängbord i Filippinerna, och ger kvalitetsrekommendationer baserat på din livsstil och budgetbehov.

1. IKEA

För massor av sängbordsdesigner i olika färger och storlekar
IKEA är ett internationellt varumärke som är känt för sina olika sorters möbler och har sitt sortiment av produkter till Mall of Asia Complex. I den här butiken kan du hitta alla slags möbler för nästan alla rum i huset. Om du letar efter nattduksbord till ditt rum älskar vi att butiken erbjuder olika design som säkert kommer att passa dina behov. Oavsett om du föredrar trä eller stål eller plast har IKEA precis rätt produkt för dig. Kolla in deras enkla men robusta Knarrevik nattduksbord eller deras Nordkisa nattduksbord för mer förvaringsutrymme bredvid sängen. För att göra det enklare att välja rätt nattduksbord, låter IKEA:s webbplats göra en jämförelse av deras produkter sida vid sida.

Erbjuder andra möbler och tjänster
Bortsett från från nattduksbord, kolla också in de andra möblerna som erbjuds av IKEA för sovrummet och andra delar av huset. Butiken har även flera möbler, dekorationer och accessoarer för utomhusområden i hemmet. Du kan också upptäcka att de har specialiserade produkter för barn- och babyrum som sängar, serviser och till och med leksaker! För stora möbler kan du få dem levererade till din dörr om de inte får plats i ditt fordon.

Efter en dags shopping, ta en paus och ät middag på deras svenska restaurang på byggnadens 4:e våning . Denna restaurang erbjuder flera mättande rätter som olika sorters pasta- och rismåltider samt lätta tilltugg som bakverk och kakor. Förutom måltider med lax eller kött finns det också vegetariska alternativ som grönsaksvårrullar, växtbollar och sallader. För dem med ett IKEA Family-medlemskap kan du få rabatterade priser på vissa av deras måltider!

2. Mandaue Foam

För ett lokalt varumärke med Cebu-tillverkade sängbord
Det som började 1971 som en skumtillverkare i Cebu har vuxit snabbt till att ha många fabriker och utställningslokaler över hela landet. Förutom bäddskum och madrasser har Mandaue Foam utökat sina tjänster till att även sälja möbler. Några av butikens mest populära produkter inkluderar deras signatur Flex Foam och Hotel Quality Gala Bed Madrass. För deras sängbord, ta en titt på deras eleganta Cirque Nattduksbord eller deras Debbie Nattduksbord i trä och metall. Varumärket är känt för sina högkvalitativa och prisvärda produkter som de distribuerar i sina butiker och outlets.

Om du inte har möjlighet att besöka någon av deras butiker kan du ta en titt på Mandaue Foams produkter genom deras hemsida. Här kan du kontrollera varje produkts utseende och de material som används för dem. Deras sängbord är gjorda av material som melamin, metall, pappersfaner och massivt trä. Det finns också möjlighet att se deras produkter baserat på färg, höjd och form. Efteråt har du dina inköp redo för avhämtning eller få dem hämtade hem till dig via butikens leveranstjänst.

3. Bonny Furniture

För en av de äldsta möbelbutikerna i Manila
Bonny Furniture är känd som en av pionjärerna inom detaljhandelsmöbler i Manila. familjeföretag som fortsätter att tjäna och tillhandahålla kvalitetsmöbler till sina kunder. För att anpassa sig till kundernas förändrade behov tar butiken hänsyn till design, kvalitet och pris på var och en av sina artiklar för att säkerställa kundnöjdhet. Vi gillar också att om du hittar ett föremål som du gillar kan du be butiken att kolla priset med andra distributörer och förhandla om ett fynd!

Förutom att tillhandahålla prisvärda produkter är Bonny Furniture stolt över att en one-stop shop för hemmöbler inklusive sängbord. Deras butik och showroom har flera alternativ tillgängliga från fint möblerade nattduksbord till moderna och minimalistiska montrar. Ett exempel är deras LT03-bord som har två nivåer och hjul så att du kan flytta det till och från din säng vid behov.

4. SM Home

För ett brett urval av sängbord och andra produkter
Varumärket SM är för några av oss känt som en av de största varuhuskedjorna i landet. SM Home är den del av butiken där olika typer av hemprodukter som möbler, vitvaror och accessoarer finns tillgängliga. Genom deras ShopSM-webbplats gör de din shoppingupplevelse enklare genom att du med en knapptryckning kan beställa ett sortiment av produkter från kläder till möbler. Dessa produkter inkluderar även olika sängbord som deras Fexar Side Table, som har en bred yta och gott om förvaringsutrymme. Några av deras andra tillgängliga sängbord inkluderar Pamell sidobord i glas och metall och sidobordet Acorn med hjul.

5. Furniture Republic

För importerade hem- och kontorsmöbler
Med sikte på att ligga i framkant av möbelbranschen i Filippinerna är Furniture Republic en av de ställen att gå för importerade möbler. Oavsett om du letar efter enkel eller elegant design, har butiken många typer av möbler till hands för både hem och kontor. Tillsammans med Furniture Republics säng- och madrassutbud finns ett antal nattduksbord och andra möbler till sovrummet. Med dussintals tillgängliga design kommer du definitivt att hitta rätt sängbord för dig. Du kan också upptäcka att några av deras sängbord och nattduksbord kommer i par för att placeras på vardera sidan av din säng. Förutom sängbord och sovrumsmöbler har butiken även möbelset och specialartiklar som valv.

6. Vårt hem

För klassiska och moderna sängbordsdesigner
Med ett mål att hjälpa kunder att göra sina perfekta hem erbjuder Our Home en mängd möbler, hem inredning och tillbehör med modern och modern stil. Några av deras utvalda sängbord inkluderar klassiska nattduksbord i trä med en fin och glansig finish. Vid sidan av butikens eleganta nattduksbord i trä står stoppade sängbord med modern design. Ett exempel på detta är Turners sängbord med två lådor, metallben och klädsel i äkta läder som kommer i brunt eller grått. Förutom möbler har butiken även en rad madrasser från märken som Uratex och Salem.

7. San-Yang

För utmärkta sängbord till ett överkomligt pris
Från ett företag som sålde småmöbler har San-Yang utökat sina tjänster till att ha möbler för nästan alla rum i huset. Butiken började som en distributör av endast minigarderober och små plastlådor men distribuerar nu andra sovrumsmöbler, matsalsmöbler och vardagsrumsmöbler. Deras mycket hållbara sängbord i trä kan ha en enkel design, flera nivåer för att hålla föremål eller lådor för säkrare förvaringsutrymme. Dessa produkter kan också komma i olika färger baserat på träet och ytskiktet på nattduksborden. Även om butiken har gott om hemmöbler, kan du också hitta ett antal kontorsstolar, skrivbord och datorbord i deras utställningslokal.

8. Philux

För lokalt tillverkade sängbord med utsökt kvalitet
Philux är etablerat av ett team av snickare och är känt för sina utmärkta träslöjd och möbler samlingar. Med stilar som sträcker sig från klassiska till samtida, har var och en av deras pjäser raffinerad estetik och en unik känsla tack vare hantverket och materialen som används. Några exempel på träet som används i deras bitar är lind, ask och valnöt, för att nämna några. Dessutom innehåller några av deras nattduksbord metall, härdat glas och plast i designen. Utöver sina plagg för sovrum, har denna sängbords- och möbelbutik i Filippinerna också kollektioner som är perfekta för inuti och utanför hemmet. De har inte bara föremål för bostadsområden utan även set för hotell, restauranger och kontor.

9. BoConcept MOs Design

För hemmöbler av högsta kvalitet
Om du letar efter premiummöbler med exceptionell kvalitet, då är BoConcept på MOs Design rätt plats till dig. Hantverkarna på BoConcept är kända för sin exceptionella uppmärksamhet på detaljer och för att använda material av högsta kvalitet. Medan en majoritet av deras sängbord är gjorda av trä och/eller metall, kan du också upptäcka att vissa av deras design har glas och plast som bidrar till produktens hållbarhet och estetik. Förutom att tillhandahålla hemmöbler av högsta kvalitet har BoConcept även en heltäckande inredningstjänst. Den här tjänsten kan hjälpa kunder att styla om sina hem och kan göras genom att konsultera deras experter i butiken eller låta dem göra det hemma hos kunden.

10. BLIMS Fine Furniture

För möbler som passar din livsstil och estetik
Få ett sängbord som matchar din smak hos BLIMS Fine Furniture. Var och en av märkets möbler prioriterar komfort och kvalitet för att säkerställa att kunderna hittar rätt passform för dem. Deras utställningslokaler innehåller ett antal hemmöbler, inklusive sängbord, med en uppsjö av design. För ett nattduksbord med klassisk design, ta en titt på deras Arcus Nattbord med en låda och en öppen hylla. Om du föredrar en modernare stil, kanske det runda Volta Night Stand med valnötsfaner och svart glasskiva passar din smak. Utöver en mängd olika mönster som finns tillgängliga i deras butik och på deras hemsida, se även upp för några av deras försäljningar som kan ge dig rejäla rabatter.