KARMSUND

Golvspegel, svart, 40×167 cm (15 3/4×65 3/4 tum). Du bestämmer stilen på denna spegel genom att lägga till eller ta bort kronan på toppen. Häng morgondagens outfit på krokarna och skenan bakom spegeln och njut av ytterligare några minuters sömn på morgonen.

Produktdetaljer
Trött på morgnarna? Du kan spara tid genom att hänga morgondagens outfit bakom spegeln. För att undvika klädhögar och extra mycket tvätt kan du hänga begagnade kläder bakom spegeln. Välj stilen på din spegel genom att bestämma om du vill ha kronan ovanpå eller inte. Du kan placera spegeln på golvet eller hänga den på väggen. Lämplig för användning i de flesta rum, och testad och godkänd för badrumsbruk. Säkerhetsfilm minskar skador om glaset går sönder.

Designer A Efverlund/C Ke
Artikelnummer 602.949.81

Bra att veta
Häng upp spegeln med hjälp av väggfästena på baksidan av spegeln enligt monteringsanvisningen. Använd skruvar, säljs separat, lämpliga för väggmaterialet i ditt hem.

Material
Huvuddelar: Galvaniserat stål, epoxi/polyesterpulver beläggning, .
Spegelglas:Glas
Övre ram: Stål, galvaniserat, epoxi/polyester pulverlackering, .

Skötsel

  • Glas
  • Torka rent med en fuktig trasa. Använd endast vatten eller fönsterputs.
  • Torka torrt med en ren trasa.

Hållbarhet & miljö
Vi vill ha en positiv inverkan på planeten. Det är därför vi senast 2030 vill att allt material i våra produkter ska vara återvunnet eller förnybart och hämtat på ett ansvarsfullt sätt. Blyfria speglar – Inget bly tillsatt vid tillverkningen av våra speglar.

Mått

  • Bredd: 40 cm (15 3/4 “)
  • Höjd: 167 cm (65 3/4 “)
  • Djup: 45 cm (17 3/4″)

Material
Vad är spegelglas?
Spegelglas är tillverkat av mestadels vanligt glas med en reflekterande beläggning i någon sorts metall. Tidigare var det vanligt att beläggningen innehöll bly eller kvicksilver – men med tiden har båda dessa metaller visat sig vara skadliga för människor och miljö. Det är därför som IKEA sedan flera år tillbaka har ett totalförbud mot att använda bly eller kvicksilver i våra speglar och istället är det giftfritt silver eller aluminium som reflekterar din spegelbild.

Funktionslösning
En spegel med två sidor. Bakom spegeln kan du hänga morgondagens outfit och kläder som inte är klara för tvättkorgen riktigt än. Inga klädhögar, inga onödiga mängder tvätt – och du kan unna dig några extra minuter i sängen också.