Hur du organiserar och snyggar till insidan av din PAX-garderob

Hur du organiserar och gör insidan av din PAX-garderob snyggare
Med PAX-inredningsarrangörer kan du skapa ordning och skönhet på insidan av din PAX-garderob. Blanda och matcha helt enkelt alternativen för att passa vilken typ av kläder, skor och accessoarer du än har.

Häng dem eller vik dem
För skjortor och klänningar eller jackor och kappor , kan du lägga till KOMPLEMENT klädstång – det finns även KOMPLEMENT utdragbara byxhängare. För att hålla ordning på vikta kläder finns bland annat lådor, fasta eller skjutbara hyllor och utdragbara nätkorgar. Hur du kombinerar dessa olika alternativ beror på vad du behöver förvara och din personliga smak.

Print of place för dina skor
KOMPLEMENT skohyllor är sneda så att din skor finns både nära till hands och vackert utställda. Istället för hyllor – eller samt, beroende på vad du föredrar – kan du välja KOMPLEMENT utdragbara brickor med skoinlägg. Dessa skoförvaringsalternativ kan vara särskilt användbara när PAX-garderoben är vid din ytterdörr.

Ta hand om de små sakerna
Hellre än att tappa reda på dina bälten, slipsar , klockor, solglasögon och smycken – eller till och med dina nycklar och plånbok – varför inte överväga KOMPLEMENT utdragbara brickor med insatser eller avdelare. Alla dina tillbehör kan ha sina egna lättåtkomliga fack, gjorda av mjuk filt så att dina föremål inte glider runt.

För att hålla din klädlåda fräsch
Perfekt för strumpor, underkläder, näsdukar, handskar, halsdukar och liknande, du kan få tidsbesparande snygghet till lådor och hyllor med KOMPLEMENT-lådor i mjuk filt. De finns i flera olika storlekar och är designade för att passa perfekt för dina PAX-inredningsarrangörer. Naturligtvis kan du också välja mellan en mängd olika klädförvaringslådor – antingen öppna eller stängda – på andra ställen i IKEA-sortimentet.

PAX inredningsarrangörer
När det gäller till garderobsinredning, tänk på vad du behöver. Har du en passion för skor? Prova en utdragbar bricka med skoställ. Har du massor av smycken, halsdukar och skärp? En skjuthylla är praktisk. Maximera din garderobsförvaring genom att välja de KOMPLEMENT-tillbehör som passar dig.