JONAXEL

Hyllenhet, vit, 50x51x70 cm (19 5/8×20 1/8×27 1/2 tum). Det kan vara svårt att hålla ordning och reda. JONAXEL lagringssystem låter dig utnyttja de utrymmen du har på smartare sätt. Du kan bygga en kombination som passar just dina behov och använda den nästan var som helst, även i fuktiga badrum och tvättstugor.

Produktdetaljer
Kan även användas i badrum och tvättstugor. andra fuktiga inomhusutrymmen. Hyllan är slitstark, lätt att rengöra och skyddad från rost, eftersom den är gjord av pulverlackerat stål.

Designer IKEA of Sweden
Artikelnummer 604.313.13

Bra att veta
Rekommenderas endast för inomhusbruk.

Material & skötsel
Material Stål, epoxi/polyester pulverlackering

Skötsel
Torka rent med en mjuk trasa fuktad med vatten och ett milt diskmedel eller tvål vid behov.

Mått

  • Bredd: 50 cm (19 5/8 “)
  • Djup: 51 cm (20 1/8 ” )
  • Höjd: 70 cm (27 1/2 “)
  • Max belastning/hyllplan: 20 kg (44 lb)

Välj storlek

  • 25x51x70 cm
  • 50x51x70 cm

Berättelse
Sätt ditt garderobsmonster på en diet. Vet du vad som gömmer sig i dina garderober? Förmodligen några kanske-passar-mig-senare-kläder, sportutrustning, skor, paraplyer och sånt som inte hör hemma där. Men i varje garderob finns också värdefullt utrymme. JONAXEL förvaringssystem gör det lättare att använda det på smartare sätt – från de bortglömda hörnen till tomrummet upp till taket.

När vi vill städa hemma kan det vara vettigt att slänga saker i en mörka, trånga utrymmen och sedan glömma dem. Men det finns en nackdel med det. Det kan förvandla din garderob till ett monster. “I längden blir det svårt att hålla reda på sina ägodelar, saker försvinner och man får en röra som kan kännas stressande”, säger Paul Hughes som varit med och utvecklat JONAXEL.

Hembesök avslöjade sanningen
För att ta reda på hur man bäst kan hjälpa människor med sådana här problem, besökte Paul och hans kollegor olika hem på tre kontinenter. De tog bilder och bombarderade husägarna med förvaringsrelaterade frågor. “Vi fick se den hårda sanningen, och det var inte alltid vackert”, ler Paul. ”Många har garderober med bara en hylla och en skena under. Det är enkelt, men inte särskilt funktionellt. De stoppar hyllan och hänger så mycket de kan på skenan – resten hamnar på golvet.”

Spara tid och utrymme
Det är ganska vanligt att andra delar av livet står i vägen för en rörig vardag, antingen har vi inte ork, tid eller intresse att fixa det. “Det är därför vi var tvungna att komma på en enkel lösning som är lätt att sätta ihop”, säger Paul. Den minsta JONAXEL-enheten passar nästan var som helst, och du kan skapa mer förvaring genom att helt enkelt stapla enheterna ovanpå varandra. ”Det är ett system som låter dig ta kontroll över de utrymmen du har. Hjälp på vägen mot ett mer organiserat liv och en strategi för att förhindra att garderobsmonster växer sig för stora.”

Material
Vad är stål?>
Stål har unika egenskaper när det sträcks och formas eftersom det förblir starkt. Det ger styrka till allt från skyskrapor och bilar till sängramar och utemöbler. Stålindustrin går i riktning mot mer energieffektiv produktion och starkare stålkvaliteter. Det förlorar inte några av sina egenskaper när det återvinns och idag är stål ett av de mest återvunna materialen i världen.