PAX

Klädskåp, vit/Hasvik vit, 200x66x201 cm (78 3/4x26x79 1/4 tum). Håll det enkelt. Här är en grundläggande lösning för att komma igång och plats för fler interiörer om du vill uppgradera.

Produktinformation
10 års begränsad garanti. Läs om villkoren i broschyren om begränsad garanti. Du kan enkelt anpassa denna färdiga PAX/KOMPLEMENT-kombination för att passa dina behov och smak med PAX-planeringsverktyget. Justerbara fötter gör det möjligt att kompensera för eventuella ojämnheter i golvet. Skjutdörrar ger mer plats för möbler eftersom de inte tar upp något utrymme att öppna. Mjukstängningsanordningen fångar de löpande dörrarna så att de stängs långsamt, tyst och mjukt. Med PAX Planner kan du enkelt komplettera din kombination med integrerad belysning. Efter att ha valt ljuskälla kommer planeraren att räkna ut vilka tillbehör du behöver för att slutföra lösningen. Vet du att det är lätt som en plätt att flytta runt på insidan av arrangörerna efter smak, eller ändra dem senare? Med små förändringar kan du ändra förvaringslösningen så att den passar dina kläder, istället för tvärtom. Skjutdörrarna kräver inga knoppar eller handtag. Detta skapar ett tidlöst uttryck som är lätt att kombinera med olika stilar.

Designer Ehlén Johansson/IKEA of Sweden

Artikelnummer> 691.805.98

Bra att veta
Olika väggmaterial kräver olika typer av fästelement. Använd fästelement som passar för väggarna i ditt hem. Två personer behövs för att montera denna möbel. Mina. takhöjd som krävs: 80¾”. Inredningstillbehör som hjälper dig att organisera inuti din garderob säljs separat. Klädstången rymmer ett 40-tal skjortor på galgar.

Material & skötsel
Material

Garderobsstomme
Spånskiva, spån- och fiberskivor med fyllning av bikakepapper (100 % återvunnet papper), Träfiberskiva, Pappersfolie, Laminat, Melaminfolie, Plastkanter

Par skjutdörrar
Dörrram: Spån- och fiberskivor med fyllning av bikakepapper (100 % återvunnet papper), ABS-plast, akrylfärg
Täckremsa/skena: strong>
strong> Aluminium, anodiserad

Mjukstängande spjäll
Kåpa: ABS-plast
Hållare: Galvaniserat stål , Galvaniserat
Mekanism: Acetalplast, Förstärkt polyamid

Hylla

 • Spånskiva, Pappersfolie
 • Klädstång
 • Stål, Anti-korrosiv fosfatbeläggning, Epoxi/polyesterpulverlackering

Skötsel
Wardro vara

 • Torka rent med en mild tvållösning.
 • Klädskåpsram/par skjutdörrar/mjukstängande spjäll/hylla/klädstång
 • Torka rent med en fuktig trasa och ett milt rengöringsmedel.
 • Torka torrt med en ren trasa.

Säkerhet och efterlevnad
Denna möbel måste fästas i väggen med den medföljande väggförankringsanordningen.

Hållbarhet & miljö
Garderobsstomme/ skjutdörrspar/hylla
Genom att använda sågverksrester och skrot i spånskivan i denna produkt använder vi hela träd och inte bara stammarna. På så sätt tar vi bättre hand om resurserna. Vi vill ha en positiv inverkan på planeten. Det är därför vi senast 2030 vill att allt material i våra produkter ska vara återvunnet eller förnybart och hämtat på ansvarsfulla sätt.

Mätningar

 • Bredd: 200 cm (78 3/4 “)
 • Djup: 66 cm (26″)
 • Höjd: 201,2 cm (79 1/4″)
 • ul>

  Berättelse
  Vår syn på trä
  Trä är det material som oftast förknippas med IKEA-möbler, och av goda skäl. Det är förnybart, återvinningsbart, hållbart, åldras vackert och det är en viktig del av vårt skandinaviska designarv. På IKEA tror vi att trä, hämtat på ett ansvarsfullt sätt, är en viktig förändringsfaktor för att minska klimatet. 2012 satte vi ett mål att 2020 skulle vårt virke komma från mer hållbara källor. Vi är glada att kunna meddela att vi har nått detta mål och idag är mer än 98 % av virket som används för IKEA-produkter antingen FSC-certifierat eller återvunnet.

  Skogar är avgörande för livet på jorden
  Skogar bidrar till att upprätthålla balans i atmosfären, renar luften som vi andas och är en del av vattnets kretslopp. De ger näring till den biologiska mångfalden av vilda djur och ger hem åt ursprungsbefolkningen som är beroende av skogar för sitt uppehälle. 90 % av växt- och djurarter som lever på planeten behöver skogar för att överleva. De tillhandahåller källor till mat, bränsle, timmer och många andra ekosystemtjänster som vi litar på. Genom att anskaffa cirka 19 miljoner m3 rundvirke per år från ett 50-tal länder, har IKEA en betydande inverkan på världens skogar och träindustrin och ett stort ansvar för att positivt påverka hur trä kommer in. Ansvarsfull träförsörjning och skogsförvaltning säkerställer att behoven hos människor som är beroende av skog tillgodoses, att företag kan arbeta hållbart, att skogens ekosystem skyddas och den biologiska mångfalden förbättras.

  100 % trä från mer hållbart källor
  På IKEA arbetar vi med strikta industristandarder för att främja ansvarsfullt skogsbruk. Vi tillåter inte något virke i vår leveranskedja från skogsområden som är olagliga eller innehåller höga bevarandevärden eller från skogsområden med sociala konflikter. Innan de börjar arbeta med IKEA måste leverantörerna visa att de uppfyller IKEA:s kritiska krav på träinköp. IKEA kräver att alla leverantörer ska hämta virke från mer hållbara källor (FSC-certifierat eller återvunnet trä). Alla leverantörer granskas regelbundet och leverantörer som inte uppfyller kraven måste genomföra omedelbara korrigerande åtgärder. Genom att arbeta tillsammans med våra leverantörer är vi stolta över att kunna meddela att vi har nått vårt mål för mer hållbara källor, som vi siktar på att uppnå till 2020. Idag är mer än 98 % av virket som används för IKEA-produkter antingen FSC-certifierat eller återvunnet. .

  IKEA Forest Positive Agenda för 2030
  När trycket på världens skogar och de omgivande ekosystemen ökar på grund av ohållbart jordbruk, utbyggnad av infrastruktur och illegal avverkning, det är dags att ta ett ännu mer helhetsgrepp för att skydda och stödja dessa viktiga resurser för kommande generationer. IKEA Forest Positive Agenda för 2030 syftar till att förbättra skogsförvaltningen, förbättra den biologiska mångfalden, mildra klimatförändringarna och stödja rättigheterna och behoven för människor som är beroende av skogar över hela leveranskedjan och driva innovation för att använda trä på ännu smartare sätt. Dagordningen fokuserar på tre nyckelområden: • Att göra ansvarsfull skogsförvaltning till norm över hela världen. • Stoppa avskogning och återbeskogning av förstörda landskap. • Att driva innovation för att använda trä på smartare sätt genom att designa alla produkter från första början för att kunna återanvändas, renoveras, återtillverkas och så småningom återvinnas.

  Vi åstadkommer mer genom att arbeta tillsammans
  I många år har IKEA samarbetat med företag, regeringar, sociala grupper och icke-statliga organisationer för att bekämpa skogsförstöring och avskogning och öka volymen och tillgängligheten av virke från ansvarsfullt skötta skogar både för vår egen leveranskedja och utanför. Vi är på en resa för att förbättra den globala skogsförvaltningen och göra ansvarsfull träförsörjning till industristandard, vilket bidrar till att bygga motståndskraftiga skogslandskap och förbättra den biologiska mångfalden.

  Material
  Vad är spånskiva?
  Spånskiva är gjord av återvunnet trä och sågverksavfall – så träbitar med fel nyans, flis och sågspån blir en värdefull resurs istället för att slängas. Vi använder brädor till saker som bokhyllor, sängramar, soffor och köksramar. För att skydda mot slitage och fukt applicerar vi lack, faner eller folie som bidrar till möbelns utseende. Den dagen din soffa eller säng behöver bytas ut kan materialet i spånskivan återvinnas till något helt nytt.